4gamers.be

LulzSec geeft 62.000 accounts vrij

Door papfles, 16-06-2011 14:02, bron: twitter

Omdat het nooit leuk genoeg kan zijn (volgens LulzSec), heeft de hackgroep nu ook behoorlijk veel accountgegevens beschikbaar gesteld via Mediafire. Via hun Twitter kondigden ze het 'heuglijke' nieuws aan en zijn ze er trots op dat er binnen de zes minuten al 3200 downloads waren van de file.

Het enige "gelukkige" aan de hele zaak is dat men niet specifiek zegt waar de accounts en paswoorden voor dienen. Mensen die dus van plan zijn om het te gebruiken, moeten zelf achterhalen op welke sites het bruikbaar is. LulzSec moedigt anderen dan ook aan om creatief te zijn en de eigenaars van de accounts eens goed in de luren te leggen. Het lijkt ons nogal bizar dat dit nog altijd valt onder hun definitie van "plezier", wanneer mensen ook echt getroffen worden door hun acties.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.