4gamers.be

Obama bezocht Polen en kreeg The Witcher 2

Door Jay, 30-05-2011 19:30, bron: tokfm

Misschien weet je het, misschien niet, maar Obama was onlangs in Europa voor een rondreis langs verschillende landen. In Ierland en het Verenigd Koninkrijk zorgde dat voor enkele vreemde en zelfs beschamende taferelen, maar in Polen lijkt alles volgens plan te zijn verlopen.

Obama ging op bezoek bij eerste minister Donald Tusk, die hem enkele geschenken gaf, zoals dat nu eenmaal traditie is. Bij die geschenken zat ook een collector's edition van The Witcher 2. De game werd ontwikkeld door een Poolse studio en is daarnaast ook nog eens gebaseerd op de boeken van een Poolse schrijver. Op en top Pools dus, en net daarom een van de perfecte geschenken voor de president van de Verenigde Staten.

Of Obama de game ook werkelijk zal spelen, is niet bekend. Misschien is hij, Amerikaan zijnde, eerder fan van Call of Duty, maar dat is slechts een gok die uiteraard berust op vooroordelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.