4gamers.be

Square Enix brengt zijn allereerste game terug

Door Jay, 08-08-2014 00:05

In 2003 werden de bedrijven Square en Enix samengevoegt, om zo voortaan verder te gaan als Square Enix. Onder die nieuwe naam was Bakusou Yankee Damashii de eerste game van het bedrijf. Het was een MMORPG voor pc die je als Japanse "Yankee" liet spelen. Yankee is een Japanse term die vaak gebruikt wordt voor onruststokers die omgaan in (motor)bendes en ophef veroorzaken.

In 2010 werd Bakusou Yankee Damashii opgedoekt, maar op algemene aanvraag heeft Square Enix de game nu weer nieuw leven ingeblazen en dat op Android. Er zou ook een iOS-versie in de maak zijn. De game is free-to-play, maar uiteraard zijn er microtransacties van de partij.

In deze nieuwe game moeten spelers als een jongen genaamd Shota proberen om de beste Yankee te worden. Het verhaal begint eigenlijk bij een oude, opperste Yankee genaamd Masaomi Kuji, die op een dag afstand doet van zijn troon en zijn bron van macht, zijnde 108 "razende zielen" die zich over het land verspreiden om nieuwe gastheren te vinden. Shota heeft de ziel van onverzettelijkheid in zich en samen met zijn vrienden, die de zes goede zielen in zich dragen, moet hij het opnemen tegen de 101 slechte zielen.

Qua gameplay zullen spelers dus aardig wat moeten vechten, maar er is natuurlijk ook tijd en ruimte om je kledij etc. aan te passen. Er zijn ook multiplayer modi waarin je het met vrienden kan opnemen tegen vijandige teams.

Hieronder de intro van de nieuwe game. Dat het spel ooit naar het Westen komt, valt zeer te betwijfelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.