4gamers.be

Tickets Gamescom nu te koop

Door papfles, 22-03-2011 00:16, bron: vg247

Wil je graag eens de games van het najaar van dichtbij bekijken en vind je het jammer dat E3 niet toegankelijk is voor je? Dan is Gamescom te Keulen misschien wel de perfecte locatie. Op deze Europese beurs kan je immers in augustus (van 17 - 21 augustus) in ettelijke hallen naar tal van games gaan kijken en met wat geduld ze ook effectief spelen.

Kinderen betalen 5,5 euro voor een ticket, terwijl het goedkoopste ticket voor volwassenen 6,5 euro zal zijn. Sowieso, als je niet zou gaan, mag je er van op aan dat je op 4Gamers alle informatie terug vindt over de beurs, dus niet getreurd voor de thuisblijvers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.