4gamers.be

Games van EA Access zouden permanent in Vault blijven

Door Jay, 07-08-2014 15:50, bron: computerandvideogames

Toen EA Access voor Xbox One werd aangekondigd, werd gezegd dat de Vault een "evoluerende collectie" aan games zou bieden waar abonnees van de service mee aan de slag zouden kunnen. Wat onder een "evoluerende collectie" verstaan moest worden, was evenwel niet echt duidelijk. Het zou immers kunnen dat EA wel games aan de Vault toevoegt, maar er ook weer uit de Vault weghaalt. Volgens Peter Moorevan EA  zou dat niet het geval zijn.

Moore liet tegenover CVG weten dat de Vault zou worden uitgebreid met AAA-titels van EA en dat het aanbod dus "substantieel" zou zijn. Ook liet hij weten dat EA zich ertoe heeft geëngageerd om geen games uit de Vault weg te halen, wat dus zou inhouden dat het een steeds groter wordende collectie is waarmee abonnees aan de slag kunnen, tenzij er voor een PS+ model wordt gegaan, wat ergens logischer lijkt. Uiteraard is er wel nog een verschil tussen een engagement uiten en dat ook effectief verwezenlijken, dus het valt nog af te wachten hoe het in werkelijkheid allemaal zal uitpakken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.