4gamers.be

Counter-Strike Nexon: Zombies aangekondigd

Door Jay, 07-08-2014 12:43

Er zit een nieuwe Counter-Strike game aan te komen, al is deze net iets anders dan wat we gewend zijn. Counter-Strike Nexon: Zombies is free-to-play en wordt ontwikkeld door het Zuid-Koreaanse Nexon, in samenwerking met Valve. De game zou in het derde kwartaal van dit jaar verschijnen via Steam, ook in het Westen.

Zoals de naam al doet vermoeden, zit Counter-Strike Nexon: Zombies vol zombies. Volgens de officiële uitleg zijn ze snel en agressief. De game zal ook de bekende Counter-Strike modi Hostage Rescue en Bomb Diffusion bevatten.

Valve en Nexon werken al een tijdje samen aan Counter-Strike Online, dat bedoeld is voor de Aziatische markt. In de laatste versie van die game zit een zombie mode, waarvan je hieronder wat beelden kan zien. In hoeverre het nieuwe Counter-Strike Nexon: Zombies hierop lijkt, valt nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.