4gamers.be

Codemasters geeft geld Colin McRae Rally terug na kritiek

Door Jay, 06-08-2014 12:50, bron: steamcommunity

Vorige week werd Colin McRae Rally in een HD-jasje naar Steam gebracht, alleen ging het daarbij om een port van de mobiele game en niet om een HD-versie van het originele racespel. Dat er daaromtrent verwarring zou ontstaan, kon natuurlijk al geraden worden en die verwarring is er ook effectief gekomen. Veel mensen lieten namelijk weten dat ze helemaal niet beseften dat het om een port van de mobiele game ging, en dat ze dus danig teleurgesteld waren over de kwaliteit. Codemasters begrijpt blijkbaar dat het hieromtrent duidelijk had moeten communiceren en belooft nu om het geld van de aankoop terug te geven aan wie dat wil. Daarvoor kan nog tot 19 augustus via Steam een verzoek ingediend worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.