4gamers.be

Winnaars Guardian of the Galaxy-duotickets

Door papfles, 04-08-2014 11:00

Onze Guardians of the Galaxy-wedstrijd is ondertussen afgelopen en dus kunnen we 100 mensen gelukkig maken met een duoticket voor de avant-première van komende zaterdag. Dat zal deze keer via mail gebeuren, omdat we op deze manier zo snel mogelijk bevestiging kunnen krijgen van de winnaars en hun mogelijke aanwezigheid. Denk eraan dat wij genoodzaakt zijn om andere winnaars aan te duiden als we niet binnen een bepaalde termijn reactie krijgen van mogelijke aanwezigheid. Hou dus je opgegeven mailbox in de gaten als je deelgenomen hebt aan de wedstrijd.

Status:

Mail wordt opgesteld

100 winnaars worden gekozen

Mailadressen worden aan mail toegevoegd

Mail wordt verstuurd

Volgende stap:

Mensen die geen mail hebben gekregen, mogen wenend de nacht tegemoet

Hier zijn in elk geval de nodige details nog eens voor zij die gewonnen hebben:

Waar?

Kinepolis Antwerpen - Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen

Wanneer?

Zaterdag 9 augustus om 17u (Opgelet: het uur is vervroegd!)

Wat moet ik doen?

Als je een mail hebt gekregen waarin staat dat je gewonnen hebt en je aanwezigheid hebt bevestigd, dan moet je gewoon op tijd aanwezig zijn en de 4Gamers-mensen zoeken aan een standje in de inkomhal. Je kan ons niet missen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.