4gamers.be

Crytek USA krimpt, ontwikkeling Hunt naar Duitsland

Door Jay, 31-07-2014 12:12

De verkoop van het Homefront IP aan Koch Media is niet de enige maatregel die Crytek heeft genomen om er financieel weer wat gezonder voor te staan. De afdeling in de VS lijkt namelijk stevig afgeslankt te worden. Normaal werd in de studio in Austin de game Hunt: Horrors of the Gilded Age ontwikkeld, maar die taak wordt overgeheveld naar de studio van Crytek in Frankfurt, Duitsland.

De aanwezigheid van Crytek in de VS wordt wel niet volledig geschrapt. Er zou namelijk nog een kernteam achterblijven dat andere ontwikkelaars zal ondersteunen bij het gebruik van de CryEngine. Verder zouden teamleden die geen plaats meer hebben in Austin uitgenodigd worden om zich aan te melden voor posities in Duitsland.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.