4gamers.be

Vacature hint opnieuw naar third-person game van Respawn

Door Jay, 25-07-2014 09:37, bron: respawn

Vorige maand al doken er enkele vacatures op bij Respawn Entertainment die sterk deden vermoeden dat de studio bezig is met de ontwikkeling van een third-person action game, hetgeen perfect in de lijn lag van het nieuws dat de voormalige director van God of War bij Respawn aan de slag was gegaan en zich niet ging bezighouden met iets rond Titanfall. Nu is er weer een vacature opgedoken die alles nog wat meer lijkt te bevestigen.

Respawn is op zoek naar een Senior Systems Designer die zich concreet zou moeten bezighouden met "hero control/mechanics, enemy design, AI behaviors, combat/weapons, class design, skills/progression, story, and boss encounters". In combinatie met de andere vacatures lijkt dit enigszins op een third-person action-RPG, iets waar de director van God of War vermoedelijk wel raad mee weet.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.