4gamers.be

70 % spelers Dirt 2 op makkelijkste setting

Door papfles, 20-03-2011 00:32

Met Dirt 3 in het vooruitzicht kijken ontwikkelaars graag terug op de voorganger om aan te tonen wat er allemaal veranderd is. Wij kijken graag mee en willen dan onder meer weten welke zaken Dirt 2 hen heeft bijgeleerd. Andy Gray - communications manager bij Codemasters - antwoordde graag op onze vraag.

"Een van de zaken die we bij Dirt 2 hebben gezien, is dat mensen 70% van de tijd in chase cam-mode reden. Hierbij hangt de camera achter de auto en volgen ze zo de track. Daarom hebben we deze visuele stijl ook wat meer aandacht gegeven omdat het blijkbaar zo populair is. Wat echter ook frappant is, is dat 70 % van de mensen ook op de gemakkelijkste setting hebben gespeeld in Dirt 2. Daarom hebben we er ook voor gezorgd dat deze mensen in Dirt 3 extra hulpmiddelen aangeboden krijgen om beter te leren racen. Op termijn hopen we dan dat ze deze settings een voor een zullen uitschakelen (waaronder een 'trick steer' om Gymkhana makkelijker te doorstaan)".

Voor zij die Gymkhana nog niet kennen, zetten we hieronder een trailer met Ken Block - die ook in het spel aanwezig zal zijn. Voor meer uitleg omtrent Dirt 3 kan je binnenkort onze preview lezen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.