4gamers.be

EA geeft The Sims 2-eigenaars upgrade naar Ultimate Collection

Door papfles, 16-07-2014 00:06, bron: help

Oudere games worden wel vaker afgestoten, zeker qua multiplayer en ondersteuning. Ook The Sims 2 is al behoorlijk oud en dus heeft EA blijkbaar besloten om de ondersteuning voor de game stop te zetten vanaf 22 juli. Echter, de spelers blijven niet in de kou staan, want via Origin zou er een mail verstuurd zijn om de eigenaars op de hoogte te stellen van deze actie en hen meteen ook The Sims 2: Ultimate Collection aan te bieden (een game die meteen in de Origin-bibliotheek komt te staan). 

Die versie wordt immers nog steeds ondersteund door Origin en op die manier kunnen de spelers toch nog met The Sims 2 aan de slag. Wie The Sims 2 heeft, kan dus deze versie gaan downloaden en spelen. The Sims 2 zal nog steeds speelbaar zijn, maar dat zal dus binnenkort zonder ondersteuning zijn. Je kan ook je gegevens overdragen naar de Ultimate Collection en de uitleg daarvoor kan je vinden via de bron.

The Sims 2: Mansion & Garden

  • Release: 21/11/2008
  • Ontwikkelaar: Maxis
  • Uitgever: Electronic Arts

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.