4gamers.be

Ubisoft: "DLC en Season Pass worden eigenlijk geaccepteerd"

Door papfles, 07-07-2014 16:46, bron: gamesindustry

DLC is eigenlijk niet meer weg te denken uit de huidige gamesindustrie, tot spijt van wie het benijdt. Ook bij Ubisoft denkt men dat de gamer ondertussen een plaats heeft gevonden voor DLC. De vice-president of digital publishing bij Ubisoft, Chris Early, denkt dat "sommige modellen aanvaard zijn. [...] DLC wordt eigenlijk aanvaard. De Season Pass wordt eigenlijk aanvaard."

Volgens hem is het vooral belangrijk dat de spelers de evolutie positief opvatten. "Het is een probleem als het aanvoelt als een verplichting of als je een nadeel lijkt te hebben als je geen geld neertelt. Dat is een gevoel van spijt en dat vindt niemand leuk." Hij vindt ook dat er een mogelijkheid moet zijn om te kiezen. Zowel jongeren zonder budget (maar wel tijd) als ouderen zonder tijd (en wel geld) moeten kunnen meedoen, vindt hij, op hun eigen manier.

 

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.