4gamers.be

Er wordt gewerkt aan Half-Life 3, zegt Counter-Strike maker

Door Jay, 23-05-2014 13:36, bron: twitch

Minh Le, een van de makers van Counter-Strike, had onlangs een Twitch-interview met goRGNtv en tijdens dat interview kwamen twee games van Valve ter sprake waar fans al lang naar uitkijken, zijnde Half-Life 3 en Left 4 Dead 3.

"Er wordt nu een laserstraal op mijn hoofd gericht," vertelde Le toen men hem naar Half-Life 3 vroeg. "Ik denk niet dat ik daarover kan praten, om eerlijk te zijn, maar ik denk dat het algemeen bekend is, dat mensen weten dat eraan wordt gewerkt. En als ik dus zou zeggen dat wat beelden heb gezien, zoals wat concept art, dan zou dat niet echt groot nieuws zijn. Maar ja, ik denk dat ik wel zou kunnen zeggen dat ik iets heb gezien dat min of meer leek op iets uit het Half-Life universum. En ik bedoel, het zou niemand echt verbazen wanneer ik zeg dat ze het doen, dat ze eraan werken. Dus om wat een risico te nemen, zou ik zeggen dat ik inderdaad wat concept art voor Half-Life 3 heb gezien."

Iets later zei Le nog dat er op zijn deur geklopt werd, waarmee hij natuurlijk de vraag wil oproepen of het misschien de ninja's van Valve zijn om hem het zwijgen op te leggen. Hij herhaalde echter dat hij denkt dat wat hij zegt, namelijk dat er aan Half-Life 3 wordt gewerkt, oud nieuws is dat iedereen eigenlijk wel al weet.

Ook over Left 4 Dead 3 had Le wat te zeggen. "Ik heb het gezien, het ziet er geweldig uit. Ik was erg enthousiast toen ik dat zag. Ik dacht echt: wow, dat ziet er geweldig uit. Ik heb erg genoten van Left 4 Dead, het was een van die games die de industrie veranderde. Ik denk dat er destijds niet veel goede co-op games waren, dus ja, dit is een geweldige co-op game."

Le heeft natuurlijk gelijk wanneer hij zegt dat het eigenlijk niet echt een geheim is dat Valve aan Half-Life 3 en Left 4 Dead 3 werkt, maar doorgaans zijn mensen die er iets over weten toch iets zwijgzamer. Uiteindelijk blijft het vooral de vraag wanneer Valve met de games naar buiten zal komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.