4gamers.be

Komt Visceral Games naar E3 met Battlefield: S.W.A.T.?

Door Jay, 23-05-2014 10:00

In de line-up van EA voor de laatste maanden van 2014 ontbreekt voorlopig nog een shooter en de kans is reëel dat die onthuld zal worden tijdens E3. Nu al doen er natuurlijk geruchten en speculaties de ronde over wat die shooter zou kunnen zijn, en Battlefield: S.W.A.T. lijkt voorlopig het meest waarschijnlijke scenario te zijn.

Medal of Honor zit even in de diepvriezer en voor Battlefield 5 of de nieuwe Star Wars: Battlefront is het nog wat te vroeg, dus gaan we enkele maanden terug in de tijd, toen een gerucht opdook dat Visceral Games zou werken aan een Battlefield-game met een politiethema. Dat gerucht komt weer boven water, nu blijkt dat Visceral Games vorige en deze week mensen van de pers heeft ontvangen, vermoedelijk om een nieuwe, geheime game te tonen. De leden van de pers moesten immers hun smartphones afgeven. Voorts liet, toevallig of niet, een insider vandaag via Twitter weten dat de nieuwe game voorlopig bekend staat als Battlefield: S.W.A.T., maar het zou kunnen dat de naam nog veranderd wordt.

Officieel is het bestaan van Battlefield: S.W.A.T. natuurlijk niet bevestigd en de nodige voorzichtigheid blijft geboden, maar alle factoren samen wijzen er toch sterk op dat Visceral Games inderdaad werkt aan een Battlefield spin-off die dan dienst zou doen als de shooter van EA eind dit jaar.

(geen officieel artwork)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.