4gamers.be

Mysterie op de redactie: wat is Project V1?

Door Jay, 21-05-2014 12:00

De postbode is net langsgeweest op de redactie en hij had een wel heel erg mysterieus kaartje bij voor ons. Op de ene kant van het kaartje zien we een helm met ervoor de letter V en eronder de boodschap "HE IS COMING", samen met de hashtag #PROJECTV1. De andere kant verwijst naar 30 mei 2014 en een website, projectv1.com.

Op de website krijgen we niet veel meer te zien. Opnieuw de helm en de V, met dezelfde boodschap als op het kaartje en een aftelklok. Als we naar de code van de website kijken, zien we heel wat platformen vermeld staan, zijnde pc, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U, 3DS en PS Vita. Ook is er een verwijzing naar een afbeelding genaamd polina.jpg, maar die is momenteel nog niet actief.

Verder vinden we geen informatie en ook het kaartje dat we kregen biedt verder geen extra aanwijzingen. Er werd bijvoorbeeld geen afzender vermeld, dus we weten niet welke uitgever of ontwikkelaar hier eventueel achter zit. Op basis van "Project V1" zou je wel enkele zaken kunnen bedenken, zoals een link met de Duitse V1-bom uit de Tweede Wereldoorlog, maar dat is natuurlijk slechts gissen. Voorts zou het natuurlijk ook kunnen dat we met een troll te maken hebben. Laat in de comments gerust jullie theorieën achter.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.