4gamers.be

Zit er een Mortal Kombat crossover aan te komen?

Door Jay, 20-05-2014 00:09

Ed Boon is via Twitter al een hele tijd aan het aftellen richting E3 en af en toe dropt hij eens een extra teaser. Zo heeft hij nu onderstaande foto getweet, waarbij hij zich afvraagt waarvoor de "X" staat. Op zich is het logisch aan te nemen dat die deel uitmaakt van het aftellen en dus als een 10 gezien moet worden, maar er zit misschien ook nog meer achter.

Uiteraard zijn de letters MK vermoedelijk ook een verwijzing naar Mortal Kombat. We weten dat er een nieuw game zit aan te komen in de reeks en dus is dit in zijn geheel mogelijk een verwijzing naar Mortal Kombat 10, ook al had de vorige game niet echt een getal meegekregen achter de naam. Iemand suggereerde evenwel dat de X ook kon staan voor een crossover, waarop Boon "U R good" antwoordde.

Boon staat erom bekend dat hij wel eens met de voeten van zijn volgers durft spelen, maar al bij al moeten we er dus niet per se van opkijken als er straks toch een crossover onthuld zou worden. De vraag is dan natuurlijk wat voor crossover. Mortal Kombat x Street Fighter? Mortal Kombat x Injustice?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.