4gamers.be

Bohemia-servers gehackt, DayZ code mogelijk gestolen

Door papfles, 15-05-2014 09:52, bron: ign

Hacks zijn tegenwoordig schering en inslag als je het gamenieuws een beetje volgt. Bohemia, het bedrijf achter Arma en DayZ, heeft nu toegegeven dat diens servers aangevallen zijn en dat er informatie is buitgemaakt. Volgens de hackers zou de broncode van DayZ zelfs zijn gestolen, maar dat wilde Bohemia niet bevestigen. Er gaan echter wel afbeeldingen rond om zogenaamd aan te tonen dat de code wel degelijk is gestolen. Bohemia bevestigt dat de gebruikersdata veilig is en dat men nu onderzoekt wat er net allemaal is gebeurd. De vrees is echter wel dat er nieuwe hacks en exploits opduiken voor DayZ nu.

DayZ screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.