4gamers.be

Onthult Blizzard dit jaar nog top-secret project?

Door Jay, 12-05-2014 17:21, bron: kotaku

Hoewel ze zelden veel concrete details bevatten, bieden LinkedIn-profielen vaak wel wat meer info over wat bepaalde ontwikkelaars en uitgevers mee bezig zijn. Zo is nu het profiel van Alan Precourt in de aandacht komen te staan. Hij is momenteel aan de slag bij Blizzard en werkt aan een "top secret project" dat ergens in 2014 onthuld zou worden.

Meer info dan dat valt er jammer genoeg niet te rapen en dus is het weer speculeren geblazen. Bij de termen "Blizzard" en "top-secret project" wordt natuurlijk al snel gedacht aan een erg groot project, waardoor al snel Project Titan wordt genoemd. Hoewel Blizzard de nieuwe MMO ooit eens zal moeten onthullen, is het niet veel meer dan speculatie om te zeggen dat dat de game is waar Precourt het over heeft. Andere mogelijkheden zijn een nieuwe uitbreiding voor Diablo III, een of andere spin-off of wie weet nog iets helemaal nieuws, al zullen fans een Warcraft IV bijvoorbeeld ook wel zien zitten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.