4gamers.be

The Sims 4 krijgt 18+ rating van Rusland

Door Jay, 11-05-2014 00:03, bron: arstechnica

The Sims 4, waar we komende week meer van te zien zullen krijgen, heeft een 18+ rating gekregen in Rusland. De reden daarvoor moet gezocht worden bij de homoseksuele relaties die mogelijk zijn in de game en die in strijd zijn met de Russische wet die de promotie van zulke relaties, zeker tegenover minderjarigen, verbiedt.

Het valt nu af te wachten in hoeverre deze 18+ rating een effect zal hebben op de beschikbaarheid van The Sims 4 in Rusland. Het land staat nog steeds bekend om een enorme plaag van piraterij en mogelijk kunnen minderjarigen de game vinden via aangrenzende landen waar men minder streng is, als de winkels in Rusland zelf al actief zouden verhinderd worden om de game aan minderjarigen te verkopen.

The Sims 4 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.