4gamers.be

Daders vandalisme EVE Online-monument levenslang verbannen

Door Jay, 08-05-2014 17:48

Ontwikkelaar CCP heeft laten weten dat de vandalen die het EVE Online-monument beschadigd hadden inmiddels zijn geïdentificeerd en dat er reeds actie ondernomen is. Drie mensen zijn permanent verbannen van de EVE-community. Concreet gaat het daarbij om 7 EVE Online-accounts en één DUST 514-account. Een vierde persoon heeft een ban van 6 maanden gekregen in EVE Online. De vier mogen ook nooit meer aanwezig zijn op een Fanfest.

CCP beschouwt de kwestie nu als opgelost en is verder niet van plan om de (in-game) identiteit van de vandalen te onthullen. Dit omwille van de privacy en om te voorkomen dat er vergeldingsacties zouden komen van andere spelers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.