4gamers.be

Bevestigd: consoleversie Elder Scrolls Online uitgesteld

Door papfles, 08-05-2014 16:40, bron: https://help.elderscrollsonline.com/app/storefaq

Update

Bethesda heeft bevestigd dat de PS4- en Xbox One-versie van The Elder Scrolls Online uitgesteld is. Men doet er naar eigen zeggen alles aan om de game zo snel mogelijk naar de consoles te brengen, maar het extra werkt zou mogelijk nog zes extra maanden in beslag kunnen nemen. Concreet zou men extra tijd nodig hebben om het netwerk van Bethesda zelf te integreren met de aparte netwerken van Sony en Microsoft.

Origineel (08/05/10:13)

De meningen over Elder Scrolls Online zijn behoorlijk verdeeld en dat gaat dan enkel over de pc-versie, want er staat ook nog een consoleversie gepland. Die zou wel eens even op zich kunnen laten wachten, want volgens bepaalde berichten zou het nog een half jaar duren voor je op console de wereld van ESO kan veroveren. De zin zou ondertussen reeds verwijderd zijn en men zou ook alles eraan doen om het stil te zwijgen, maar bevestiging van het weetje is er dus niet. Het zou dus ook om een hack kunnen gaan of om een oprechte fout. Via de bron kan je de huidige tekst zien, maar hieronder zie je wat er blijkbaar eerst stond.


Klik op de afbeelding voor de grote versie 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.