4gamers.be

Wildstar-maker verklaart keuze voor abonnementsmodel

Door papfles, 08-05-2014 00:01

In een tijd dat heel wat MMO's de free-to-play toer opgaan, zijn er toch een aantal games die nog voor het traditionele MMO-model gaan met een abonnement. Wildstar zal dit ook toepassen en vindt het ook een normale keuze voor specifieke type games. "We zijn een AAA-titel en qua features ga je niet veel MMO's vinden in de afgelopen 10 jaar die meer features hadden dan wij. HBO heeft ook geweldige content met shows als Game of Thrones en True Detective. Zij vragen niks extra voor die zaken, maar gewoon een abonnement dat mensen graag betalen omdat het goed is. Als het niet goed was, zouden ze er niet voor betalen", legt men uit. "Wij bezien het op dezelfde manier: wij vinden dat er genoeg content is en we zullen ook maandelijks nieuwe zones, mappen, dungeons, raids blijven toevoegen, elke maand opnieuw. [...] Van de abonnementen die je elders al gezien hebt, zijn wij enorm eerlijk en zit er niks verborgen achter betaalmuren. Wat je ziet, is wat je krijgt."

WildStar screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.