4gamers.be

Call of Duty: Advanced Warfare ook voor PS3 en Xbox 360

Door Jay, 06-05-2014 15:40, bron: thesixthaxis

Uit een artikel van Game Informer is gebleken dat Call of Duty: Advanced Warfare niet alleen voor pc, PS4 en Xbox One zal verschijnen, maar ook voor PS3 en Xbox 360, wat op zich niet meteen een verrassing is. Activision zei er meteen ook bij dat de PS3- en Xbox 360-versie wel niet door Sledgehammer ontwikkeld wordt, en dat men de ontwikkelaar daarvan later nog bekend zou maken.

Momenteel lijken twee studio's goede kandidaten te zijn voor de PS3- en Xbox 360-versie. Om te beginnen is er High Moon Studios, waar de meeste speculaties rond draaien, maar ook Raven Software is een optie. De toekomst zal het moeten uitwijzen. Intussen blijft het over een eventuele Wii U-versie overigens erg stil.

Call of Duty: Advanced Warfare screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.