4gamers.be

Towerfall Ascension rijft half miljoen dollar binnen

Door papfles, 29-04-2014 08:09

Kleinere games kunnen ook een aanzienlijke duit opleveren. Het kunnen bovendien niet allemaal Minecrafts zijn die ettelijke miljoenen opleveren, maar de mensen achter Towerfall Ascension zijn in elk geval blij dat de game ondertussen 500.000 dollar heeft weten te vergaren. Het gros wordt daarbij geleverd door de PS4-release van vorige maand. Oorspronkelijk kwam het spel uit op Ouya en daar is het ook het best verkochte spel met 7000 exemplaren, maar de pc- en PS4-release hebben meer dan hun duit in het zakje gedaan, al is de CEO van Ouya vooral trots dat de Ouya blijkbaar 21 % van de inkomsten heeft opgeleverd "zeker als je de grootte van de Steam- en PlayStation-communities in acht neemt". Je kan ook onze Towerfall Ascension-review even doornemen als je zelf overweegt om het spel te kopen.

Towerfall Ascension screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.