4gamers.be

Handelsmerk BlackSite: Area 51 vernieuwd

Door Jay, 29-04-2014 00:04, bron: neogaf

Warner Bros. Games heeft vorige week het handelsmerk voor BlackSite: Area 51 vernieuwd in de VS, wat zou kunnen wijzen op een reanimatie van het IP. Het zou echter ook om een gebruikelijke vernieuwing kunnen gaan die verder niet veel te betekenen heeft, dus uiteindelijk is het wachten geblazen.

BlackSite: Area 51 werd aanvankelijk door Midway Games in 2006 in het leven geroepen voor pc, PS3 en Xbox 360, waarna het in 2009 werd overgekocht door Warner Bros., dat ook veel andere assets van Midway had overgenomen. BlackSite: Area 51 was een generische shooter die niet al te positief onthaald werd. Zelfs de lead designer van de game was niet tevreden met het resultaat en verliet Midway. De eerste game in de reeks, Area 51, verscheen voor pc, PS2 en Xbox en werd beter gesmaakt.

Of Warner Bros. van plan is de reeks te rebooten valt dus nog af te wachten, maar het zou niet meteen een verrassing zijn. Onlangs blies Warner Bros. een andere reeks van Midway, Gauntlet, immers ook al nieuw leven in.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.