4gamers.be

Star Wars-games behoren officieel niet tot canon

Door Jay, 28-04-2014 14:37, bron: starwars

Lucasfilm heeft in een verklaring gesteld dat zaken als Star Wars-games, -strips en -boeken niet behoren tot de officiële canon van de reeks en daar dus van worden losgekoppeld. Als dusdanig zijn er slechts zeven producten die wel integraal tot de overkoepelende canon behoren, zijnde de zes bestaande films en de The Clone Wars tv-show.

Dit betekent natuurlijk niet dat reeds bestaande en toekomstige games helemaal niets meer met de officiële canon te maken hebben. Integendeel zelfs, want Lucasfilm wil dat toekomstige producten beter geïntegreerd worden in het geheel, alleen zullen die extra producten dan niet tot de officiële canon en Star Wars-geschiedenis behoren, maar wel tot het "uitgebreide universum" van Star Wars.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.