4gamers.be

Eerste foto van filmset World of Warcraft opgedoken

Door Jay, 28-04-2014 00:06, bron: gamersbook

Het filmen van de World of Warcraft-film is inmiddels effectief begonnen en dus is het aftellen tot de dag dat we de film in de cinemazalen kunnen gaan bekijken. Tot dan zullen we nog wel de nodige trailers voorgeschoteld krijgen, maar daar is het nu nog even te vroeg voor. Wel is een eerste foto opgedoken van de filmset. De foto zou een scène tonen die zich afspeelt in de troonzaal van de Alliance.

De World of Warcraft-film wordt geregisseerd door Duncan Jones, vooral bekend van Moon en Source Code. Het verhaal focust zich op orcs en mensen, en vertelt het origineverhaal van Lothar en Durotan. Voorlopig staat de release van de film gepland voor maart 2016.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.