4gamers.be

Update - Verschijnt Disney Infinity 2.0 in augustus?

Door papfles, 18-04-2014 16:40

Update:

Disney heeft nu zelf officieel gereageerd en gemeld dat de augustus-melding in de onderstaande afbeelding bij de Fan Club D23 foutief is. Meer informatie volgt op 30 april, laat men weten. Uiteraard kan het ook zijn dat het wel klopt, maar dat men de aandacht voor 30 april terug wil verhogen. Binnen een kleine 2 weken weten we het zeker.

Origineel - 17/04/2014 om 16:16

Als fanclub krijg je soms de kans om iets van dichterbij te bekijken, maar dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je je mond weet te houden tot op het moment dat je iets kenbaar mag maken. Dat lijkt Disney Fan Club D23 even uit het oog te zijn verloren, want men plaatste een tekstje online over Disney Infinity 2.0, de volgende fase in de franchise. We wisten al dat Marvel-personages hun opwachting zouden maken, maar men laat ook even weten dat we in augustus met Disney Infinity 2.0 aan de slag kunnen gaan. Blijkbaar had men de blunder wel snel door, want de post is ondertussen verwijderd. Op 30 april is er in elk geval een evenement omtrent Disney Infinity, dus dan zal er ongetwijfeld meer duidelijkheid verschaft worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.