4gamers.be

Darksiders en Red Faction krijgen compilaties

Door Jay, 13-02-2014 13:53, bron: nordicgames

Nordic Games, dat van THQ de rechten voor Darksiders en Red Faction kocht, brengt compilaties van de franchises uit voor pc, PS3 en Xbox 360. De compilaties zouden 14 maart verschijnen. Wat de inhoud van de compilaties betreft, lijkt er een verschil te zijn tussen de pc- en consoleversie.

Wat Darksiders betreft is er de Darksiders Collection voor PS3 en Xbox 360. Die bevat Darksiders en Darksiders II, evenals een Season Pass voor de tweede game. De pc-versie heet Darksiders Complete en bevat de twee games en "alle DLC", waardoor de compilatie van Darksiders op pc en console alsnog redelijk identiek lijkt.

Wat Red Faction betreft is er de Red Faction Collection voor PS3 en Xbox 360. Die bevat de originele game, evenals Guerrilla en Armageddon en de Path of War DLC. De pc-versie heet Red Faction Complete en bevat hetzelfde als de consolecompilatie, aangevuld met Red Faction 2.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.