4gamers.be

Nieuw prototype van Oculus Rift voorgesteld

Door Jay, 08-01-2014 18:25

Tijdens CES 2014 is een nieuw, verbeterd prototype van Oculus Rift voorgesteld, Crystal Cove genaamd. Het nieuwe model zou enkele problemen van het vorige design, zoals motion blur, wegwerken en tegelijk extra features toevoegen. Zo wordt er nu een camera voorzien die infraroodstipjes op de headset kan zien, waardoor het mogelijk is de positie van de headset te bepalen in een ruimte. Concreet kan zo bijvoorbeeld achterhaald worden op een persoon rechtop staat of niet of aan het rondwandelen is of stilstaat. Ook is overgeschakeld naar OLED displays, wat blijkbaar een grote impact heeft op de kwaliteit van de beelden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.