4gamers.be

Universums Far Cry, Assassin's Creed en Watch_Dogs niet gelinkt

Door Jay, 01-12-2013 00:01, bron: gonintendo

Er wordt wel eens gespeculeerd dat de universums van Far Cry, Assassin's Creed en Watch_Dogs aan elkaar gelinkt zijn en die speculatie is er deels door toedoen van Ubisoft zelf. Zo is Abstergo al opgedoken in Far Cry 3 en zitten in Assassin's Creed IV: Black Flag referenties naar zowel Far Cry 3 als Watch_Dogs.

Ofwel is er effectief een inhoudelijke connectie, ofwel zijn het gewoon easters eggs die Ubisoft erin stopt voor het plezier. Het is het laatste, zo blijkt. Lead script writer Darby McDevitt kreeg de vraag tijdens een interview.

"Het is gewoon wat plezier," vertelde McDevitt, "dat is alles. Het is al moeilijk genoeg om één game universum consistent te houden. Als we de taak op ons zouden nemen om met drie te jongleren, dan zou de spacetime imploderen."

Far Cry 3 screenshot Assassin's Creed IV: Black Flag screenshot Watch Dogs screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.