4gamers.be

Black Mesa wordt full release op Steam

Door papfles, 20-11-2013 10:28

Wie maar niet genoeg krijgt van Half-Life en liefst elke dag weer in deze wereld zou vertoeven, die kan binnenkort een aantal fans een zakcentje toestoppen. Valve heeft immers toestemming gegeven om de Black Mesa-mod ook daadwerkelijk commercieel uit te brengen op Steam. "Black Mesa heeft de kans gekregen om als retailproduct uit te komen op Steam. Het is een geweldige eer, die we nooit hadden verwacht en die we ook moeilijk wisten te aanvaarden", zegt de ontwikkelaar.

Door het te verkopen, hoopt men het spel nog beter te kunnen maken, want dan kreeg men volwaardige toegang tot de Source engine en men kon eerlijk gezegd het geld ook gebruiken, klaarblijkelijk. Er zal nog altijd een gratis versie blijven bestaan en die zal ook blijvend ondersteund worden. De betalende versie zal wat extra's krijgen, maar die zijn nog niet onthuld. De wereld van Xen zal ook nog worden toegevoegd, maar dat zal wel nog eventjes duren.

Met dank aan demon326 voor het melden

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.