4gamers.be

Warcraft-film gaat over strijd tussen Orcs en Humans

Door papfles, 11-11-2013 00:03

Het lijkt nog even te gaan duren vooraleer we naar de filmzaal kunnen stappen om de Warcraft-film te kunnen bekijken, maar Blizzard heeft nu zelf wel wat gemeld over het verhaal. De film, die in 2015 moet uitkomen, zal over de strijd tussen Orcs en Humans gaan. Het zou ook moeten doen denken aan de eerste Warcraft-game, dus wie die gespeeld heeft, zou al een aanwijzing moeten hebben over de richting waarin de film zal gaan.

Anduin Lothar en Durotan zullen sowieso aanwezig zijn in de film, dus fans van het universum weten al wat ze mogenv erwachten. "Het gaat over beide kanten, zowel rood als blauw." Men wil de fans ook geruststellen door te melden dat het volwassen zal worden gebracht, ondanks het feit dat men voor een PG13-rating gaat. Qua visuele stijl gaat het richting "Avatar meets Game of Thrones". Het merendeel van de film zal in de Eastern Kingdoms plaatsvinden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.