4gamers.be

Criterion besliste zelf om in te krimpen

Door Jay, 18-09-2013 11:49, bron: pcgamesn

Enkele dagen geleden kwam het bericht dat volk van Criterion naar Ghost Games werd verplaatst, om daar mee te werken aan de Need for Speed-reeks. Criterion zelf zou zo nog maar 17 werknemers overhouden en zich focussen op een nieuwe project, dat niets met racen te maken heeft. Hier en daar klonk de kritiek dat EA alweer een studio omzeep had geholpen, maar Criterion heeft nu gezegd dat de beslissing om werkvolk over te plaatsen intern werd genomen en dus niet opgelegd of gevraagd werd door EA.

Bij Criterion geven ze te kennen dat ze geen volledig team nodig hebben momenteel omdat ze aan iets nieuws werken en als iets nog in een vroege fase zit, heb je bepaalde posten nu eenmaal nog niet nodig. Die mensen kan men dan ook beter gebruiken bij Ghost Games, waar men aan de nieuwe Need for Speed werkt, en dus was het "logisch" dat Criterion mensen overhevelde naar die studio.

Need for Speed Rivals screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.