4gamers.be

Nieuw loot-systeem Diablo III wil belang van Auction House terugdringen

Door Jay, 30-08-2013 13:29, bron: vg247

Wanneer Reaper of Souls, de eerste uitbreiding voor Diablo III, verschijnt, zal dat gepaard gaan met een grote update voor Diablo III zelf. Die update brengt onder meer een nieuw loot-systeem met zich mee, dat de bedoeling heeft het belang van het Auction House terug te dringen door de willekeurigheid van item drops te verminderen.

De update, waarvan nog niet geweten is wanneer die precies arriveert, zal "smart drop" introduceren, waardoor item drops veel beter afgestemd zouden zijn op jouw spelpersonage. Ook zullen er meer legendaries zijn en een artisan die spelers toelaat om eigenschappen van het ene naar het andere voorwerp over te brengen. Ook worden nieuwe, kortere dungeon crawls ingevoerd die ongeveer 20 minuten duren. Puur rekenkundig gezien is dit de meest efficiënte manier om nieuwe voorwerpen te vergaren en Blizzard hoopt dan ook dat spelers minder snel naar het Auction House zullen gaan om iets te kopen, want effectief spelen voor je loot is natuurlijk nog steeds leuker.

Diablo III screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.