4gamers.be

Medal of Honor-ontwikkelaar Danger Close ontmanteld

Door Jay, 14-06-2013 14:55, bron: vg247

Dat Danger Close, de studio achter de laatste Medal of Honor-games, opgedoekt zou zijn is een gerucht dat al langer de ronde deed en waar ook effectief sterke aanwijzingen voor waren, maar nu heeft EA het ook effectief bevestigd. Patrick Söderlund, baas van EA Games, vertelde dat de studio ontmanteld werd en niet langer meer bestaat, tenminste niet in de vorm van weleer.

In de plaats van Danger Close is er nu DICE LA, een nieuwe studio waarvan de oprichting enkele maanden geleden werd aangekondigd. De nieuwe studio verzamelt talent van de hoofdstudio van DICE in Zweden, evenals enkele mensen van het voormalige Danger Close. Andere mensen van Danger Close zijn elders bij EA aan de slag, of werden vermoeden op straat gezet.

DICE LA zou een ondersteunende rol spelen voor DICE in Zweden, waar onder meer Battlefield 4, de nieuwe Mirror's Edge en Star Wars: Battlefront ontwikkeld worden. Volgens Söderlund moeten we dan denken aan zaken als uitbreidingen en premium services die in L.A. ontwikkeld zouden worden.

Medal of Honor: Warfighter screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.