4gamers.be

Ook Amazon Italy vermeldt nu Mirror's Edge 2

Door papfles, 29-05-2013 12:20

Een van de originelere games van de afgelopen jaren is Mirror's Edge, waarbij je in first person view mocht gaan freerunnen. DICE leverde een deftig spel af, maar de verkoop liet blijkbaar te wensen over. Ondertussen zijn er al ettelijke jaren verstreken en lijkt er geen vervolg te komen. Toch hebben EA en DICE altijd gezegd dat een sequel in de planning zit.

Amazon Duitsland had recentelijk een pagina aangemaakt voor Mirror's Edge 2, maar die pagina werd ook bliksemsnel weer verwijderd. Blijkbaar is Amazon Italy niet op de hoogte van de situatie, want het heeft zelf een pagina voor Mirror's Edge 2 staan, al is die ondertussen ook weer verwijderd. Alle gegevens op de pagina wijzen erop dat er nog niet al te veel informatie is en dat men enkel voorlopige gegevens gebruikt, maar het spreekwoord 'waar rook is, is vuur' zal nu wel iets meer naar de voorgrond treden. Is er een E3-onthulling op komst?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.