4gamers.be

Blizzard veegt delen van Titan van tafel en begint quasi opnieuw

Door papfles, 29-05-2013 08:18, bron: venturebeat

World of Warcraft is aan een neerwaartse spiraal begonnen, maar voor velen was dit - zowat 10 jaar na release - een verwacht proces. Blizzard was dan ook bezig aan Project Titan, een nieuwe MMO, waar eigenlijk nog niks over geweten is. Blijkbaar zal het ook nog een tijdje duren voor we er iets over zullen horen, want Blizzard zou drastische aanpassingen hebben doorgevoerd.

Een groot deel van het team zou nu op andere projecten gezet zijn, waarbij het kernteam eigenlijk opnieuw mag beginnen aan Titan. Dat zorgt ervoor dat er heel wat zaken van tafel worden geveegd en dat men dus met een propere lei begint. De releasedatum zou hierdoor minstens opschuiven tot na 2016, al wou Blizzard dat zelf niet bevestigen. "We zijn op een punt gekomen waar we een aantal grote technologische en designgerichte zaken moeten doen. We gebruiken deze kans om onze middelen wat te verschuiven naar andere projecten, terwijl het basisteam onze technologie en instrumenten aanpast om de aanpassingen door te kunnen voeren. Gelieve in acht te nemen dat we geen enkele datum voor de MMO hadden aangekondigd", laat Blizzard in een mededeling weten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.