4gamers.be

Deep Silver nuanceert PS4-versie, multiplayer voor Metro: Last Light

Door Jay, 26-04-2013 18:58, bron: joystiq

Gisteren dook een bericht op over een multiplayer voor Metro: Last Light, terwijl ook werd gesproken over een PS4-versie, DLC en het vrijgeven van een SDK. In een reactie nuanceert Deep Silver, uitgever van de game, die berichten. De woorden van creative director Andrew Prokhorov zouden namelijk verkeerd vertaald en geïnterpreteerd zijn.

Deep Silver laat weten dat 4A Games ambities heeft om een SDK te releasen en dat ook de multiplayer een project is dat al lang in het hoofd zit, terwijl men ook erg graag voor de volgende generatie consoles zou ontwikkelen. Commerciaal gezien zou dat immers steek houden, laat Deep Silver weten. Desondanks is er momenteel nog geen ontwikkeling van een PS4-versie begonnen en dus blijft het allemaal bij intenties en wensen van de ontwikkelaar.

Metro: Last Light screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.