4gamers.be

Heeft Valve Half-Life 3 getoond op GDC?

Door Jay, 29-03-2013 14:20, bron: pixelenemy

Voor fans blijft het uitkijken naar Half-Life 3, maar officieel blijft Valve de lippen stijf op elkaar houden en komen we niet veel verder dan wat warrig gebrabbel van Gabe Newell. We kunnen dan ook alleen maar speculeren en fantaseren over hoe het met het spel gesteld is en wanneer het zal verschijnen. Zo vinden velen het niet onaannemelijk dat Valve Half-Life 3 samen met de Steam Box zal lanceren, maar echt aanwijzingen daarvoor zijn er niet. Naar aanleiding van de Game Developers Conference nemen de speculaties omtrent de game nu weer toe, aangezien enkele ontwikkelaars achter gesloten deuren blijkbaar iets redelijk indrukwekkends van Valve te zien kregen.

Dave Oshry van Interceptor Entertainment liet via Twitter weten dat hij een ontmoeting had met Valve die op zichzelf de reis naar de Game Developers Conference al rechtvaardigde, waarna hij ook de hashtag "SOON" gebruikte. David Goldfarb van DICE vertelde via Twitter dan weer dat Valve "mooie dingen" heeft, waarna Markus "Notch" Persson van Mojang vroeg of Half-Life 3 nu bevestigd is. Daarop antwoordde Goldfarb nogal vaag, waarna Persson vroeg om nog eens te antwoorden op zijn tweet indien het inderdaad om Half-Life 3 gaat. Goldfarb antwoordde en zei dat hij ter verduidelijking een dansje zou doen op het feestje van Persson.

Of Valve nu echt Half-Life 3 heeft getoond of niet, zullen we vermoedelijk niet snel te weten komen, tenzij de game "soon" onthuld wordt natuurlijk. Er zijn uiteraard ook nog andere mogelijke zaken die Valve kan getoond hebben. Zo is geweten dat Valve experimenteert met virtual en augmented reality en dat er aan een nieuwe Source-engine gewerkt wordt, terwijl natuurlijk ook de Steam Box niet vergeten mag worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.