4gamers.be

Voormalig EverQuest-designer keert terug naar het EverQuest-team

Door papfles, 12-03-2013 11:48, bron: gamesindustry

EverQuest is een van de iconische franchises van Sony Online Entertainment en er kijkt dus ook al wat volk uit naar EverQuest Next, al weten we voorlopig nog niet al te veel. Wat vele mensen echter wel tevreden zal stemmen is dat Brad McQuaid, designer bij EverQuest, terugkeert naar de franchise, na een afwezigheid van zowat 12 jaar.

Hij verliet Sony Online Entertainment in 2001 om Sigil Games op te starten, een studio die in 2007 ook door SOE werd opgekocht. Ondanks het feit dat hij sindsdien dus weer onder de vleugels van Sony werkt, heeft hij nu pas de stap naar EverQuest weer gezet. "Toen ik de kans kreeg om het team weer te vervoegen, moest ik het gewoon doen! Naast alle nieuwe features zie ik dat het spel in zijn basis nog altijd de EverQuest is waar ik aan gewerkt heb." In welke mate hij aan de nieuwe versie zal werken, werd uiteraard niet bekendgemaakt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.