4gamers.be

Next-gen Thief aangekondigd, eerste screenshots gelekt

Door Jay, 05-03-2013 18:16

Zoals gisteren aangekondigd heeft het magazine Game Informer vandaag de cover van haar volgende uitgave onthuld en daarmee werd meteen ook een nieuwe next-gen game aangekondigd, namelijk Thief. Geen echte Thief 4 dus, maar een reboot waar Eidos Montreal al enkele jaren aan werkt. Thief zou in de loop van 2014 verschijnen voor pc, PS4 en "andere next-gen platformen".

In de next-gen Thief is Garrett opnieuw de held van dienst. Hij keert terug naar een Gothic-achtige, industriële grootstad die bekend staat als de City en daar besteelt hij alles en iedereen die hem rijker kunnen maken. De stad gaat echter gebukt onder sociale en politieke spanningen, geregeerd door een tiran die bekend staat als de Baron. Ook een plaag teistert de City. Om te overleven zal Garrett zijn omgeving aandachtig in het oog moeten houden.

Via Game Informer zelf is voorlopig nog niet veel meer naar buiten gekomen, enkel een onthullingsvideo en de cover met wat artwork. Eerder vandaag echter doken via een wat obscure Russische site de eerste screenshots en meer artwork op, dus ook deze Thief lijkt niet gespaard te blijven van lekken.


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair