4gamers.be

Ubisoft annuleerde nieuwe Prince of Persia-game in 2011

Door Jay, 31-01-2013 13:31, bron: nintendoeverything

Na de release van Prince of Persia: The Forgotten Sands in 2010 begon Ubisoft Montreal blijkbaar aan de ontwikkeling van een nieuwe game in de reeks. Dat valt alleszins af te leiden uit het LinkedIn-profiel van Christophe Prélot, senior level artist bij de studio. D ontwikkeling zou in 2011 echter al zijn stopgezet.

Prélot vermeldt dat de nieuwe Prince of Persia bedoeld was voor PS3 en Xbox 360 en dat het spel werd gemaakt met behulp van de Anvil-engine, wat niet geheel als een verrassing komt aangezien Ubisoft Montreal nagenoeg al haar games met die engine ontwikkelt. Voor de game werd een vroege, mogelijk (beperkt) speelbare versie van één level gemaakt: een Perzische stad in puin met scripted events.

Recent vertelde Ubisoft nog dat Prince of Përsia "op pauze" staat, dus een nieuwe game lijkt hoe dan ook niet voor meteen te zijn.

Prince of Persia: The Forgotten Sands screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.