4gamers.be

Everquest 3 ook op PlayStation 3?

Door papfles, 15-01-2011 00:00, bron: eurogamer

Uitgevers zijn nooit happig om informatie zomaar vrij te geven, maar soms zijn hun bewoordingen zo duidelijk dat je bijna niet anders kan dan het als een bevestiging te aanzien. Sony Online Entertainment heeft zopas hetzelfde gedaan in een gesprek met Eurogamer.

Zo zei SOE dat het er al bevestigd werd dat er een nieuwe Everquest in ontwikkeling is. Op de vraag of het ook naar console zou komen, was SOE iets vager. "We kunnen daar niet op reageren. Het enige dat ik kan zeggen, is dat we een bedrijf van Sony zijn en dat we enorm, enorm trots zijn op wat we met DC Universe Online hebben gedaan en dat spel is multiplatform. Bovendien zijn we ook zeer, zeer trots op ons werk bij The Agency en dat spel is multiplatform." Ofwel kan je dit beschouwen als een bevestiging dat Everquest 3 ook naar PlayStation 3 zal komen, ofwel mag je het aanschouwen als een smeekbede naar de grote bazen om Everquest 3 naar PlayStation 3 te brengen.

EverQuest II: Echoes of Faydwer

  • Release: 17/11/2006
  • Ontwikkelaar: Sony Online Entertainment
  • Uitgever: Ubisoft

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.