4gamers.be

BioShock Infinite bevestigd voor Wii U

Door Jay, 08-09-2012 00:07, bron: wiiudaily

Er waren wel al indicaties dat er een Wii U-versie van BioShock Infinite zou komen, maar een officiële aankondiging is er tot nu toe nooit van gekomen. Ook nu is er van een officiële en publieke aankondiging niet echt sprake, maar een formele bevestiging tijdens een earnings call van Take-Two zegt in principe genoeg. Er werd bevestigd dat er een Wii U-versie van de shooter zou komen, maar de ontwikkeling van die Wii U-versie zou pas beginnen na de release van de andere versies. Het ziet er dan ook naar uit dat BioShock Infinite pas ten vroegste eind 2013 op de nieuwe console van Nintendo zou verschijnen. Voor pc, PS3 en Xbox 360 is de game normaal in februari 2013 beschikbaar.

BioShock Infinite screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.