4gamers.be

Furious 4 laat "Brothers in Arms" vallen

Door Jay, 03-09-2012 13:38, bron: kotaku

Tijdens de E3 van 2011 werd Brothers in Arms: Furious 4 onthuld, maar wat getoond werd, viel bij fans niet meteen in de smaak. Sindsdien hebben we nog maar bitter weinig van de game gezien of gehoord, tot op het punt dat er geruchten opdoken dat het spel geannuleerd zou zijn. Gearbox liet dan weer weten dat daar niets van aan is, maar dat het spel wel een "evolutie" heeft doorgemaakt. Nu, tijdens PAX Prime, heeft Randy Pitchford van Gearbox laten weten dat Brothers in Arms: Furious 4 de "Brothers in Arms" laat vallen en vanaf nu door het leven gaat als een compleet nieuw IP. Het spel niet langer koppelen aan Brothers in Arms, is volgens Pitchford een hele bevrijding die het team toelaat om ermee te doen wat het wil.

Meer concrete informatie over het nieuwe Furious 4 kwam er evenwel niet en dus zal het nog even wachten geblazen zijn vooraleer Gearbox met meer naar buiten komt. Met de Brothers in Arms-reeks zou het trouwens nog niet over and out zijn. Verwacht wordt dat Gearbox op 15 september, tijdens haar community day, verdere plannen voor de reeks uit de doeken doet. Misschien krijgen we hier ook wat meer van Furious 4 te zien of te horen, maar dat is voorlopig nog koffiedik kijken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.