4gamers.be

The Testament of Sherlock Holmes op 20 september

Door papfles, 24-08-2012 10:27, bron: vg247

Misdaden oplossen door er met een scherpe geest over na te denken en de nodige zaken logisch te kunnen verbinden, dat is iets dat je zal mogen doen in The Testament of Sherlock Holmes. Bovendien zal je een donkere kant uit het leven van 1 van de meest gekende speurneuzen uit de literaire geschiedenis mogen ervaren. Is Sherlock wel wie hij beweert te zijn of krijgen we een stevige verrassing te verwerken?

Wil je dat zelf ontdekken, dan zal je 20 september moeten aanduiden, want dan komt The Testament of Sherlock Holmes uit op pc, Xbox 360 en PS3. De periode is misschien niet al te best gekozen, wetende dat Fifa 13 voor de deur staat en Borderlands 2 dan ook aan een retailavontuur begint. Het wordt dus meteen een pittige strijd voor Sherlock en Watson.

The Testament of Sherlock Holmes screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.