4gamers.be

EA vindt afkeer van DLC een generatieprobleem

Door Jay, 24-08-2012 01:04, bron: eurogamer

Peter Moore, COO van EA, heeft tijdens een interview openhartig gepraat over de kritiek die hij en (bepaalde studio's van) EA te verduren krijgen. Zo bestaat er in bepaalde hoeken stevig wat wrevel over het DLC-beleid van EA, maar dat is volgens Moore een generatieprobleem.


"Ik denk dat mensen ongerust zijn dat gaming een andere richting uitgaat dan dat ze gewoon waren met de N64, Sega Mega Drive, PlayStation en PlayStation 2. Alles werd gedomineerd door consoles. Vrijwel alles was offline. Je kocht een game, je zat neer en je speelde de game tot je de game beu was. Het was allemaal op de disc aanwezig. Er was niets anders dat nog voorbij kwam. Maar je hebt gelijk, ik voel dat [de ontevredenheid van gamers omtrent DLC] en soms voel ik medelijden voor gamers wiens wereld bestond uit cartridges. Ik voel dat er getreurd wordt om de oude tijden."


Voorts vertelde Moore dat hij al die kritiek niet te persoonlijk opvat, al vindt hij het wel erg voor de werknemers van bijvoorbeeld BioWare, DICE en EAC in Vancouver. Volgens Moore zijn het mensen die van games houden en die briljant zijn in wat ze doen, en dus verdienen ze het niet om door sommigen danig door het slijk gehaald te worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.