4gamers.be

West en Zampella counteren klacht Activision

Door papfles, 05-01-2011 10:34, bron: shacknews

De zaak is nog niet in de rechtbank bepleit, maar heeft ondertussen wel al genoeg stof opgeleverd voor een aantal films. Nadat de twee ex-topmensen van Infinity Ward de overstap hadden gezet naar EA, daarbij een heleboel mensen hadden meegenomen en er een fikse rel ontstond met Activision, zijn we nu aanbeland bij de tegenzet van Activision.

Het bedrijf had immers een bijkomende klacht neergelegd, waarbij ook EA en een aantal andere figuren beschuldigd werden van inmenging. West en Zampella, de twee spilfiguren, reageren nu door te stellen dat deze klacht enkel maar een berekende zet was van Activision om de zaak uit te stellen. Zelf ijveren ze ervoor dat de zaak zo spoedig mogelijk wordt voorgebracht - oorspronkelijk gepland voor mei - omdat "elke vertraging in het proces de financiële en niet-financiële druk zou doen stijgen en [West en Zampella] afleidde van hun werk en de mogelijkheid om hun brood te verdienen." Beide heren beweren dat de kosten voor deze zaak ondertussen al hoger liggen dan hun gecombineerde jaarsalaris.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.